Afio mai i la matou 'upega tafaʻilagi.
  • alibaba-sns
  • ins
  • linkedin
  • facebook
  • youtube

Tagata taaalo Siamupini Thomas na toe sui e manumalo i le White Tigers lona lua De Chambord T3

Tagata taaalo Siamupini Thomas na toe sui e manumalo i le White Tigers lona lua De Chambord T3

Justin Thomas

  O Mati 15th, taimi ole Beijing, na tuʻuina atu ai e le tama taʻaʻalo Amerika e 27 tausaga, o Justin Thomas, se tali tali lelei aʻi i le taimi saʻo, ae tuua ai le amataga faigata o le tausaga. I le Aso Sa, taimi Florida, na ia tuliina mai 3 ta i tua, ma i se taalo malosi, na ia lafoa 68 ta, 4 sikoa lalo par, ma manumalo i le "Fifth Big Taʻaloga" Tagata Taʻamilosaga.

  Ole sikoa fa a Justin Thomas e 274 (71-71-64-68), ole 14 under-par, mai le aofaʻi e 15 miliona tala Amerika ile faʻailoga tupe ile 2.7 miliona tala Amerika, isi 600 FedEx Ipu togi ma 80 lalolagi manatu. Na avea o ia ma tagata taʻalo lona fa i le talafaʻasolopito na manumalo i le Grand Slam, Tagata Taʻalo Siamupini, le FedEx Cup ma le World Golf Championship. O le mea sili atu ona lelei o le taimi mo ia na te faia ai lenei.

  Fai mai a ia, o lana gaioiga mai le tee i le lanumeamata e mafai ona faʻatusatusa i soʻo se taimi i lana galuega. E manino lava na te manaʻomia lenei mea e sasa le "taika paʻepaʻe" Lee Westwood. O le mea mulimuli na le laki ma ua maeʻa le tamoʻe mo le vaiaso sosoʻo lona lua. O le alii e 55 tausaga le matua o Lee Westwood na maua e Bryson DeChambeau i le Arnold Palmer Invitational i le vaiaso ua tuanaʻi ma ua leiloa ai le tasi fana. I le pu mulimuli o le TPC Sawgrass, na ia puʻeina ai se manulele e 15 futu, ae na faiaʻina foi i le tasi fana.

O Lee Westwood na fanaina le 72, o taʻamilosaga e fa o le 275 (69-66-68-72), 13 i lalo o le pa, ma mauaina le siaki e $ 1.635 miliona mo le tulaga lua.

  E ui na tatalaina e Bryson DeChambeau se osofaiga i pu mulimuli e iva, e aofia ai ma le aeto e 11 futu i luga o le pu lona 16, e leʻi lava lava. Na ia tuʻuina atu 71, 276 (69-69-67-71), 12 i lalo o le par, leai bogey i lua mulimuli 12, ma Brian Harman (Brian Harman) na tuʻuina 69 i le lua taʻamilosaga sosoʻo. Harman) saisai mo le tulaga tolu. E ui i lea, ae sa tumau pea lona tulaga maualuga i le tulaga o le FedEx Cup.

O le Egelani Egalani Paul Casey na fanaina le 70, o le American Talor Gooch (Talor Gooch) na fanaina le 67, ma na fusifusia le toʻalua mo le tulaga lima i le 277, 11 i lalo o le par.

O le Spain's Joan Ram na ulufale foi i le top sefulu. Tusa lava poʻo le 73 i le taʻamilosaga mulimuli, o loʻo saisaia pea mo le iva, ae a maeʻa le vaiaso nei, o le a faʻasilia e Justin Thomas, le vaega mulimuli lona tulaga lalolagi. Siitia mai le tulaga tolu i le tulaga lua.

O le numera 1 a le lalolagi o Dustin Johnson sa leai se fomu mo le vaiaso atoa, ma le 287 (73-70-73-71), 1 i lalo o le par, ma Jordan Spieth (75) ma isi tama taalo, sa saisaitia mo le tulaga 48 fagota.

  Justin Thomas na amata leaga i lenei tausaga. I le Sentinel Championship, na ia misia se puʻupuʻu ma musumusu atu se tala e teteʻe atu ai i le itupa. Ae paga lea, o lenei upu palauvale sa toetoe lava a le lagonaina, na pikiina e le masini faaleotele leo ma lafo atu e ala i le TV relay, lea na mafua ai ona filifilia e lana sponsor mo se taimi umi ia Ralph Lauren (Ralph Lauren) e tipi faatasi ma ia, ma se isi sponsor Shang na faasalaina o ia i le lautele. Na maua le avanoa o Justin Thomas e manumalo ai i le Phoenix Open, ae na ia faʻalogo i tala o le maliu o lona tama matua aʻo leʻi amataina le taʻamilosaga mulimuli.

  Ioe, tapolo o Tomasi 'aiga suʻesuʻega, ma lona tamamatua o se faiaoga foi. O Justin Thomas na manino lava lona afaina i lenei tala fou, ma o le tulaga o Phoenix na seʻe i le fusi mo le 13, ona aveʻesea ai lea i le Genesis Invitational. Faʻatoa oʻo i le Aso Sa nei na maua ai lona counterattack taimi i le TPC Sawgrass. Na ia galue malosi uma stroke ma tuʻuina atu se matagofie faʻafiafiaga.

  Justin Thomas na manumalo i le birdie-birdie-eagle-birdie i le suiga, aua e lua fesuiaiga uumi tulei mai le 50 futu le mamao na matua faatoilaloina Lee Westwood, o se tasi na tupu i le 16th pu. O le par lima. Na ia mauaina le manulele ma lua tulei, ao le numera 17 motu lanumeamata pu lua tuu lua pars.

  E ui i lea, e manaʻomia lava e Justin Thomas se tui lelei ina ia sefe ai. Faasaga i le papupuni vai i le itu tauagavale o le auala tele i le 18th pu, na ia totoa ma le lototoa se polo, o le ballistic mai le taumatau i le agavale, oso mai le pale o le muamua vaega o mutia, ma taunuu saogalemu i le auala tele.

Na ia osofaʻia le lanumeamata ma lafo le polo i le pito o le lanumeamata. O le taimi muamua lea na misia e ia le lanumeamata i le aso atoa. Peitaʻi, i soʻo se tulaga, na ia manumalo i lua tulei ma manumalo i le 14th PGA Tour manumalo o lana galuega.

"O le aso sa ou galue malosi ai," o le tala lea a Justin Thomas. “Mai le tee i le lanumeamata, atonu o le taʻamilosaga sili lea i loʻu olaga. Sa ou vaai i mea valea i luga o le TV i taimi ua tuanaʻi, ma ua ou fiafia lava ua ou i ai I le itu taumatau. ”

  Masalo o mea valea na tutupu i aso nei, ae na tutupu uma ile taeao. Bryson De Chambeau faatoa manumalo i le siamupini i Bay Hill. Na ia lavea se ulu seleina i le pa-4 i le pu lona fa. O le iʻuga, na o le 140 iata na lele ai le polo ona magoto ifo ai lea i totonu o le vai. Amata mai le pito i luma, e tusa ma le 230 iata mai le lanumeamata na puipuia e le pa vai. Na ia lavea le polo i le uʻamea e 5, lavea seomi, ma lafo i le taumatau o le lanumeamata pe tusa o le 40 iata.

“Le alii lelei! Ou te matua le iloa lava le mea ua tupu! ” na ia fai atu i le tamaititi, "Ou te leʻi faia lava se mea faapenei."

  Na folo e Bryson DeChambeau le lua bogey, ae sa lelei lava lana taalo i isi taimi na totoe ma tumau ai pea i le siamupini. Ina ua ia fanaina le aeto i le pu lona 16, sa i ai lava lona avanoa. Sa i totonu o le 2 fana i le taimi lea, ae a o Justin Thomas Thomas parsing le lona 17 pu, lona faamoemoe o le manumalo na toeititi mou.

  O Lee Westwood na amata mai luga o le pu lona fa ma tatau ona tuʻu i totonu i le 8-futu putt e sefe ai se bogey. I le faʻaopopoga i le pu lona lua, par 5, na ia osofaʻia le lanumeamata mai nila o le paina, na pa le tamaʻi polo i lala e lua, ona alu ai lea i totonu o le vai, ma mafua ai ona bogey.

  Ae e le mamao mai le taʻitaʻi. O le mea moni, ma le 8-futu birdie putt i luga o le 14th pu, na ia toe mauaina se fusi faʻamau.

  O lona avanoa sa i luga o le 16th pu, o le par 5 pu na amata ona mou atu. I le fana lona lua, na ia lavea se laau tele o le aluna ma paʻu i le oneone. Na ia lavea le pito i luma o le lanumeamata i lana fana lona tolu. E aunoa ma le puʻeina o se birdie i le tulaga o Justin Thomas, o le na amata i le vaega muamua, Lee Westwood na o le faasaoina o le pal, ma o le iʻuga na tumau pea ina ua maeʻa le tasi fana.

  I le 17th pu, o le Igilisi na i ai se umi birdie putt, ma na ia tuleia le pu 7 futu. Sa ia feagai foi ma le isi ki autu, ae na ia misia.

  Justin Thomas o loʻo i fafo atu pea o le laina faʻamuta ina ua maeʻa maeʻa pupu e iva i le Aso Faraile. Peitaʻi, na ia fanaina le 64 i le Aso Toʻonaʻi ma ulufale ai i le siamupini. O le aso na ia amata i 7 pars ma bogeyed i luga o le valu valu ma tolu tulei. Ae i le 9th pu, na ia lavea le lanumeamata i le lua fana ma birdied i lua putts mai 25 futu. I luga o le pu lona 10, na ia fana mai le 131 iata i le 6 futu e puʻe se manu. I le 11th pu, na ia tuleia i totonu o se aeto 20-futu tuʻu i luga o le par lima. I le 12th pu, sa na o le 75 futu le mamao ese atu ina ua maeʻa le kick-off. Ona ia lavea lea o le 12 inisi i le pu ma puʻe le manu ua mate i le 'au sili o le tausaga ma iu ai ina manumalo.

  O lenei faʻaiʻuina le muamua tausaga faʻamanatu o le taofia le tumau o le PGA Tour. Justin Thomas o se tasi o le Komiti Faufautua a Tagata Taʻalo ma sa auai i galuega i tua atu o vaaiga o le vaitau toe amata. I le sauniga o faʻailoga, na ia tu ai i tafatafa o Jay Monahan, le peresetene o le PGA Tour, o le na matua fiafia lava ina ua maeʻa le tausaga, ua toe foʻi le maimoaga. Mo Justin Thomas, o le taimi masani mo le toe malosi o le tolu masina. Na iʻu lava ina alu ese o ia mai le puao o le tetee i le tauatane ma tauafafine ma le maliu o lona tamamatua.

 

(O lenei tusitusiga e mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le China Golf Association ma e ana e le uluaʻi tusitala.)


Taimi Post: Mar-17-2021